آشپزي و شيريني پزي

طرز تهیه پوآچا با رویه پلنگی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پوآچا با رویه پلنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم نزدیک به گرم
1 لیوان روغن مایع من نصف لیوان ریختم
1 پاکت خمیر مایه تر(1 پاکت خمیر مایه تر 42 گرم است که معادل 1 قاشق غداخوری سرپر خمیر خشک است)
1.5 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق مرباخوری شکر
حدود 6 لیوان آرد
برای داخل پوآچا:
پنیر سفید(پنیر صبحانه)
مواد لازم برای سس رویی:
نصف لیوان آب
نصف لیوان آرد برنج
1 پاکت پودر خمیر مایه خشک(10 گرم و یا 1 قاشق غذاخوری)
1 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 قاشق چای خوری نمک
❣اندازه لیوان 250 میلی

طرز تهیه

ابتدا خمیر مایه تر را با آب و شکر در ظرفی ریخته هم بزنید و حدود 10 دقیقه صبر کنید سپس بقیه مواد را اضافه کنید و خمیری که به دست میچسبد(خیلی کم به دست بچسبد خیلی شل نشود) و یکدست است آماده کنید آرد را با کنترل بریزید که خمیر سفت نشود. روی خمیر را بپوشانید و حدود 40_30 دقیقه و تا وقتی که پف کند و حجمش دو برابر شود استراحت بدید. سپس از خمیر چانه هایی اندازه نارنگی بردارید و داخل خمیر پنیر بذارید و خمیر را بدون اینکه خیلی ورز بدید ببندید اگر زیاد با خمیر بازی کنید پف نمیکند. گرد کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید و 10 دقیقه داخل سینی استراحت بدید. مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی هر پوآچا یک قاشق مرباخوری سس بریزید و آرام روی پوآچا پخش کنید سپس در فر 200 و یا 230 درجه تا وقتی که بپزد و سرخ شود بپزید.
❣نکته:سس روی پوآچا هم شکل خوب هم طعم خوبی به پوآچا میده. توصیه میکنم روزی که آماده کردید استفاده کنید. روز بعد مواد روی پوآچا کمی نرم میشود
طرز تهیه پوآچا با رویه پلنگی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی