آموزش طرز تهیه پن کیک پروتئینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
پن کیک یکی از خوراکیهای خوشمزه و پرطرفدار است که هم به عنوان صبحانه و هم به عنوان عصرانه مصرف میشود. پن کیکهای معمولی که پودر آماده آن در بازار هست، ممکن است دارای قند و کالری زیادی باشد و برای افراد دارای رژیم غذایی لاغری مناسب نباشند. بنابراین قصد داریم طرز تهیه پن کیک پروتئینی خانگی را به شما آموزش دهیم تا علاوه بر لذت بردن از این خوراکی خوشمزه رژیم غذاییتان را رعایت کنید.
مواد لازم برای تهیه پن کیک پروتئینی
یکچهارم فنجان جو پرک
۱ اسکوپ پودر پروتئین
یکدوم فنجان سفیده تخم مرغ
یکدوم فنجان پودر نخود
یکچهارم فنجان پودر نارگیل
یکچهارم فنجان شیر بادام یا شیر کمچرب
یکدوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
مقداری روغن نارگیل یا روغن کنجد
میتوانید به جای یک اسکوپ پودر پروتئین و شیر از پرومیلک استفاده کنید.
زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۱۰ دقیقه
در مجموع: ۲۰ دقیقه
طرز تهیه پن کیک پروتئینی
داخل یک کاسه تمام ترکیبات را با هم مخلوط کنید.
داخل یک تابه تفلون، مقداری روغن نارگیل یا روغن کنجد اسپری کنید.
حرارت گاز را متوسط کنید.
وقتی تابه داغ داغ شد، مقداری از خمیر را داخل تابه بریزید. همان طور که حرارت گاز متوسط است، منتظر بمانید تا یک سمت پن کیک بپزد. در حقیقت وقتی حبابهایی روی پن کیک ایجاد میشود، به معنی این است که پن کیک پروتئینی ما پخته شده است.
بنابراین با ظاهر شدن حباب، پن کیک را به وسیله یک کف گیر پلاستیکی برگردانید. بعد از چند دقیقه پن کیک آماده است.
دوباره مقداری روغن نارگیل داخل تابه اسپری کنید و به همین ترتیب با مابقی خمیر پن کیک درست کنید.
تمام پن کیکها را داخل یک بشقاب بچینید. مقداری عسل روی آنها بریزید. سپس از هر میوهای که دوست دارید برای تزیین آن استفاده کنید. اگر دوست داشته باشید میتوانید پن کیکها را روی هم بچینید و لابهلای آن از عسل یا کره بادام زمینی استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه