آموزش طرز تهیه پنکیک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
2عدد تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری شکر
4 قاشق غذاخوری روغن مایع
2 لیوان شیر
1پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم و یا 1.5 قاشق چای خوری)
2.5 لیوان آرد
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ ها را با همزن برقی هم بزنید شکر را اضافه کنید و هم بزنید. روغن ، شیر و وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید در آخر بکینگ پودر و آرد الک شده را اضافه کنید با درجه کند همزن تا زمانیکه مایع پنکیک صاف و یکدست شود هم بزنید ماهیتابه نچسب را روی اجاق بذارید و بدون اینکه ماهی تابه را چرب کنید گرم کنید با کمک یک ملاقه کوچک مایع پنکیک را داخل ماهی تابه بریزید پشت و رو با کنترل بپزید به دلخواه با عسل یا مربا ،شکلات سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه