آموزش طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
2 عدد تخم مرغ (در دمای اتاق)
2 قاشق سوپ خوری شکر
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/4 لیوان شیر (در دمای اتاق)
3/4 لیوان ماست (در دمای اتاق)
1 لیوان پوره کدو حلوایی (آب پز کنید سپس آبکش کرده و در غذاساز پوره کنید)
3 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1.5 قاشق چای خوری جوش شیرین
1 قاشق چای خوری دارچین
1/2 قاشق چای خوری زنجبیل
5 قاشق غذاخوری کره آب شده و ولرم شده
2 لیوان آرد
طرز تهیه
شیر و ماست را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و چند دقیقه کنار بذارید بماند.
مواد خشک را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و وسط مواد خشک را مثل حوض باز کنید.
تخم مرغ ، مخلوط شیر و ماست ، کره و پوره کدو حلوایی را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید.
مواد مایع را در وسط مواد خشک بریزید و آرام با قاشق چوبی هم بزنید و در زمان کمی فقط در حد مخلوط شدن مواد هم بزنید. روی خمیر را بپوشانید 15_10 دقیقه استراحت بدید. ماهیتابه نچسبی را فقط برای بار اول با حدود 1 قاشق چای خوری روغن مایع چرب کنید. ماهیتابه را چند دقیقه روی شعله کم گرم کنید. سپس با شعله متوسط از خمیر به مقدار دلخواه داخل ماهیتابه بریزید و زیر و روی پنکیک را بپزید. وقتی کناره های پنکیک برجسته شد و روی پنکیک حباب هایی ایجاد شد و کم کم حباب ها شروع به ترکیدن کرد با لیسک برگردانید.
تا تمام شدن تمام خمیر این کار را ادامه بدید. پنکیک ها برای سرو حاضر است با این مقدار 15_13 عدد پنکیک آماده میشود. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه