آموزش طرز تهیه پنکیک ژاپنی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شکر
3 قاشق غذاخوری شیر
3 قاشق غذاخوری آرد
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
نمک به مقدار خیلی کم(1 پنس)
برای روی آن:
به دلخواه میتوانید با پودر قند، توت فرنگی، موز، عسل و یا خامه، بستنی و یا با انواع سس سرو کنید.
طرز تهیه
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید و در دو ظرف بریزید. سفیده تخم مرغ را با همزن برقی با دور تند هم بزنید. وقتی سفت شد کم کم 1 قاشق غذاخوری شکر را ریخته و تا وقتی به قوام خامه برسد هم بزنید. وقتی ظرف را برگرداندید نریزد و ثابت بماند. آن را کنار بذارید و زرده تخم مرغ، 1 قاشق غذاخوری شکر، 1 پاکت وانیل، مقدار کمی نمک را با همزن دستی حدود 1 دقیقه هم بزنید. سپس شیر و آرد را اضافه کرده دوباره هم بزنید. از سفیده تخم مرغ کف کرده کم کم برداشته به مواد زرده اضافه کرده و در یک سمت آهسته آهسته هم بزنید(با لیسک). میتوانید این مواد را داخل قیف ریخته و روی ماهیتابه بریزید و یا به کمک ملاقه و قاشق در ماهیتابه بریزید. به اندازه 1 قاشق مرباخوری کره را داخل ماهیتابه نسوز بریزید. روی حرارت ملایم نزدیک به کم وقتی ماهیتابه کاملا گرم شد، مقدار کمی از مواد پنکیک را بریزید. در ماهیتابه را بذارید و 2 دقیقه صبر کنید. دوباره روی آن خیلی کم از مواد پنکیک بریزید و دوباره در آن را ببندید. 1_2 دقیقه دیگر صبر کنید. 3 بار مقدار خیلی کمی از مواد را گذاشته در آن را بسته دوباره 1_2 دقیقه صبر کنید و با کفگیر پنکیک را برگردانید. در آن را بسته 3_4 دقیقه دیگر صبر کنید. وقتی رنگ پشت آن هم عوض شد در آن صورت پخته است. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه