آموزش طرز تهیه پشت زیک شیرینی محلی مازندرانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
کنجد تست شده 1 پیمانه
کره 1 قاشق
شکر 1 پیمانه
طرز تهیه
1-شکر را در ظرفی بریزید وروی حرارت ذوب کنید تا کاراملی شود.
2-کنجد وکره را هم اضافه کرده ومخلوط کنید.
3-ترکیب را در سینی و یا روی کاغذ پوستی بریزید وبا وردنه سنگی یا جسمی سنگین روی آن را صاف کنید.
4-سپس به اندازه دلخواه برش بزنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه