آموزش طرز تهیه پخت مافین کدو حلوایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد (الک شده): 210 گرم
کدوحلوایی: 250 گرم
شکر: 150 گرم
شیر: یک سوم پیمانه
کره (به دمای محیط رسیده): 100 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
وانیل: یک چهارم ق چ
بیکینگ پودر (الک شده): 2 ق چ
پودر دارچین: 1 ق چ
نمک: 1 پنسه
پودر دارچین و پودر شکر: به میزان لازم
طرز تهیه
1. پوست کدوحلوایی را بگیرید و بپزید.
2. داخل قالب های مافین را با کپسول های کاغذی بپوشانید.
3. شکر و کره را به مدت 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا سبک و یکدست شود.
4. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن بیفزایید.
5. بعد وانیل و شیر را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط شود.
6. آرد، بیکینگ پودر، پودر دارچین و نمک را با هم الک کنید. سپس آن را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
7. کدوحلوایی پخته شده را داغ داغ رنده کنید. بعد آن را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
8. یک سوم قالب های مافین را با مواد پر کنید. سپس آن ها را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 35 دقیقه قرار دهید تا پخته و طلایی رنگ شود. بعد از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.
9. پودر دارچین و پودر شکر را روی مافین ها الک کرده و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه