آموزش طرز تهیه پخت سینه مرغ رژیمی سریع و ساده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مرغ، یکی از مواد غذایی پرکاربرد در آشپزخونه اغلب ماهاست. با مرغ غذاهای متنوع و زیادی میشه درست کرد. امروز یک شیوه ی پخت سینه مرغ رو بهتون آموزش میدم که خیلی سریع آماده میشه و در نهایت شما یک سینه مرغ پخته و آبدار دارید که میتونید اون رو در کنار انواع سبزیجات میل کرده و یا باهاش سالاد و ساندویچ درست کنید. همچنین در خیلی از مواقع افراد بخاطر بیماری، رژیم خاصی دارن که باید از ادویه جات و غذاهای سرخ شده پرهیز کنند، این یک غذای عالی پرهیزی هم هست. به نظر من که این شیوه ی پخت از آبپز کردن خیلی بهتر و خوشمزه تره.
مواد لازم
سینه مرغ بدون پوست و استخوان
نمک و فلفل سیاه
روغن زیتون یک قاشق سوپ خوری
مراحل تهیه
سینه های مرغ رو روی تخته قرار داده و به کمک یک شیشه مربایی بزرگ، شروع کنید به کوبیدن اونها تا ضخامت شون کمتر بشه.
مقداری نمک و فلفل روی سینه مرغ بپاشید. اگه بخواید میتونید در این مرحله ادویه و سبزیجات خشک شده معطر هم بهشون اضافه کنید.
ماهیتابه رو روی حرارت قرار بدید تا کمی گرم بشه و بعد روغن رو بهش اضافه کنید. ماهیتابه رو بچرخونید تا تمام سطح کف اون روغنی بشه.سینه مرغ رو داخل ماهیتابه قرار بدید و با حرارت متوسط اجازه بدید یک طرفشون به مدت 1 تا 2 دقیقه بپزه. توی این یک دقیقه اصلا اونها رو جابجا نکنید.
حالا که یک طرف سینه های مرغ کمی پخت و طلایی شد، اونها رو برگردون کنید.
وی این مرحله باید حرارت رو کم کنید.در ماهیتابه رو بذارید و تایمر رو روی ده دقیقه تنظیم کنید. از یک ماهیتابه استفاده کنید که در اون به خوبی بسته بشه. توی این ده دقیقه به هیچ عنوان در ماهیتابه رو باز نکنید.
بعد از اینکه 10 دقیقه تمام شد، بدون اینکه در ماهیتابه رو بردارید، حرارت رو خاموش کرده و مجددا تایمر رو روی 10 دقیقه تنظیم کنید. حواستون باشه که همچنان در ماهیتابه رو باز نکنید.بعد از تمام شدن ده دقیقه می تونید در ماهیتابه رو باز کنید و سینه ی مرغ شما آمادست. می تونید اون رو برش زده و در کنار سبزیجات میل کنید و یا برای تهیه انواع سالاد، ساندویج و تاکو از اون استفاده کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه