آموزش طرز تهیه پتاژ هویج و سیب زمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
نمک و فلفل به مقدار لازم
آویشن تازه به مقدار لازم
برگ بو 3 عدد
کره 1 قاشق غذا خوری
پیاز 2 عدد
سیب زمینی 250 گرم
دارچین 2 قاشق چای خوری
هویج 500 گرم
طرز تهیه
1-سیب زمینی ، هویج و پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید سپس بهمراه ۱ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، برگ بوها و آویشن را با نخ ببندید و داخل قابلمه بیندازید ( برگ بو و اویشن در اخر پخت خارج میشوند ).
2-وقتی آب شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کنید ، دارچین را اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در قابلمه را بگذارید تا سبزیجات بپزند ، پس از مدت زمان لازم برگ بو و آویشن را خارج کنید.
3-محتویات قابلمه را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و بزنید تا مواد یکدست شوند سپس مجدد داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و کره ، نمک و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه مخلوط کنید.
4-پتاژ هویج و سیب زمینی را داخل کاسه بریزید و با خامه و سبزی های معطر تزئین و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه