آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه پتاژ برنج

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پتاژ برنج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵دقیقه
زمان پخت ۴۰دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
خامه‏ 50 گرم
تخم مرغ (زرده) 3 عدد
شیر 1 لیوان
آب 3 لیوان
آرد برنج 1/2 لیوان
کره 50 گرم

طرز تهیه

1-قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید ، کره را درون قابلمه بریزید و پس از اینکه آب شد آرد برنج را اضافه کرده و تفت دهید.

2-پس از تفت دادن آرد برنج و کره ، اب را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شیر ، نمک و فلفل را نیز اضافه نمائید و مجدد خوب مخلوط کنید تا مواد غلیظ شوند.

3-زرده های تخم مرغ را درون کاسه ای بزنید ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ را به مواد داغ درون قابلمه اضافه کرده و مخلوط نمائید سپس خامه و ابلیمو را نیز با تمام مواد مخلوط کرده و درون ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.

سایر نکات

بهتر است بجای اب معمولی از اب گوشت یا اب مرغ استفاده کنید ، فلفل سیاه در این غذا طعم بهتری از فلفل قرمز خواهد داد.
طرز تهیه پتاژ برنج

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی