آموزش طرز تهیه پای سیب زمینی با پنیر بوترکیزه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
وقتی حرف از ترکیب پنیر و سیبزمینی در میان باشد، مطمئن باشید که یک خوراک فوق العاده در انتظار شما است، پای سیب زمینی با پنیر بوترکیزه یکی از آن خوراکهای خوشمزه است.
پنیر بوترکیزه، پنیری فوق العاده با طعم کره است. این پنیر سرشار از مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر و انواع ویتامینهای A,B,E,D,K است که آن را به منبع غنیای از ویتامینها تبدیل کرده است. از این پنیر میتوان در تهیه صبحانه و انواع ساندویچ استفاده کرد.
مواد لازم:
۱۰۰ گرم خامه
۴ عدد تخم مرغ
۱ حبه سیر رنده شده
۱ عدد پیاز نگینی خرد شده
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
۲۰۰ گرم پنیر بوترکیزه رنده شده
۶۰۰ گرم اسفناج پخته خرد شده
۴ تا ۵ عدد سیب زمینی متوسط
۵ قاشق سوپخوری پودر سوخاری
طرز تهیه
سیب زمینیها را بهصورت ورقههای نازک به قطر ۲ تا ۳ میلی متر خرد کنید. یک تابه برداشته مقداری روغن داخل آن ریخته و سیب زمینیها را سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. کف و دیوارههای قالب را با ورقههای سیبزمینی بپوشانید، طوری که لبهی ورقههای سیبزمینی روی هم قرار گیرند.
پیاز را نیز داخل تابه سرخ کنید تا طلایی رنگ شود، سپس از روی حرارت بردارید.
اسفناجهای پخته شده را داخل یک آبکش ریخته و منتظر بمانید تا آب اضافی آن کامل گرفته شود. سپس به همراه پیاز، سیر، پودر سوخاری، نیمی از پنیر بوترکیزه رنده شده، تخم مرغ، خامه، نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و داخل قالب بریزید.
مابقی پنیر رنده شده را روی آن پخش کنید. روی قالب را با فویل آلومینیومی پوشانده و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از حدود ۴۰ دقیقه غذا آماده است. داخل ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه