آموزش طرز تهیه پای تخم مرغ و ژامبون . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
صبحانه یکی از لذتبخشترین و در واقع مهمترین وعدههای غذایی است. چه خوب که این وعده غذایی را بیشتر جدی بگیریم و با درست کردن صبحانههای هیجان انگیز و خوشمزه روز زیباتری را شروع کنیم. پای تخم مرغ و ژامبون یکی از همان صبحانههای مقوی و خوشمزه است که به راحتی میتوانید در خانه درست کنید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پای تخم مرغ و ژامبون
۸ عدد تخم مرغ
نصف فنجان خامه تتراپک
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نصف قاشق چایخوری پودر پیاز
نصف قاشق چایخوری پودر سیر
خمیر هزار لا
۶ قطعه ژامبون مرغ دودی سولیکو
۶ تکه پنیر چدار
۱ عدد تخم مرغ برای روی پای
طرز تهیه پای تخم مرغ و ژامبون
ابتدا فر را روی دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
تخم مرغ، خامه پرچرب، نمک، فلفل، پودر پیاز و پودر سیر را داخل یک کاسه بریزید و خوب مواد را مخلوط کنید.
یک تابه که دیوارههای آن شیب نداشته باشد، برداشته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس با اسپری مقداری روغن کف تابه اسپری کنید.
مخلوط تخم مرغ را به تابه اضافه کنید و منتظر بمانید تا مخلوط کاملا یکدست پخته شود.
خمیر هزار لا را با تکههای مستطیل شکل ۱۰ در ۵ تقسیم کنید. سپس با باقی مانده خمیر هزار لا، رشتههای باریکی به عرض ۲ سانتیمتر ایجاد کنید.
خمیرها را پهن کرده و روی آنها مخلوط تخم مرغ و ژامبون و مقداری پنیر بریزید. دقت کنید که کنارههای خمیر را هم مواد بریزید.
نوارهای باریک خمیر هزار لا را مثل شکل ببافید و روی پای قرار دهید و به وسیله برس آشپزی روی پای را به تخم مرغ آغشته کنید.
مقدار کمی روغن روی پایها اسپری کنید و آنها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلاییرنگ شوند.
پای تخم مرغ و ژامبون آماده است. گرم سرو کنید و لذت ببرید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه