آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پایه:

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پایه: . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 پاکت بیسکوییت سبوس دار جو پودر شده
2 قاشق غذاخوری(100 گرم) کره نرم شده
قالب کمربندی 20 سانتی

1 لیوان دانه انار در غذاساز خرد کنید و از صافی رد کنید برای قسمت پنیری کنار بذارید
مواد لازم برای قسمت پنیری:
1 پاکت پنیر لبنه(300 گرمی)
1 پاکت خامه صبحانه(200 میلی)
1 لیوان شکر
1 قاشق غذاخوری سر پر آرد
2 قاشق غذاخوری سرپر نشاسته
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
2 عدد تخم مرغ
1 استکان آب انار

طرز تهیه

بیسکوییت پودر شده را با کره مخلوط کرده ورز بدید و کف قالب کمربندی بریزید و با پشت قاشق فشار داده صاف کنید و در یخچال بذارید.
پنیر لبنه ، خامه و شکر را در ظرفی ریخته هم بزنید. آرد ، نشاسته و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید. در آخر 1 استکان آب انار که از صافی رد کردید را بریزید و هم بزنید و داخل قالب روی پایه بیسکوییتی بریزید. قالب را در فر 170 درجه از قبل گرم شده بذارید و تا وقتی که طلایی شود بپزید. برای اینکه چیز کیک ترک نخورد یک ظرف آب را داخل فر بذارید. بعد از پخت کیک(وقتی که تکان میدهید وسط چیز کیک کمی تکان میخورد) در فر را کمی باز بذارید و اجازه بدید خنک شود. بعد از خنک شدن از فر بیرون آورید و چند ساعت در یخچال بذارید. قبل از سرو یک پاکت ژله را طبق دستور روی پاکت درست کنید و روی چیز کیک بریزید و قبل از اینکه ژله کاملا ببندد دانه های انار را روی ژله بریزید. وقتی ژله سفت شد داخل ظرف سرو بذارید و کناره های قالب کمربندی را جدا کنید. نوش جان
طرز تهیه پایه:

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی