آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه پانکوی ایتالیایی ، يك سوخاري رژیمی و خوشمزه

ما غذاهای یک رستوران را با در نظر گرفتن کیفیت و مواد اصلی آن طوری تغییر دادیم که برای افراد رژیمی بسیار مناسب است ،پانکو یکی از آنهاست...
تقویم فارسی اندروید

ما غذاهای یک رستوران را با در نظر گرفتن کیفیت و مواد اصلی آن طوری تغییر دادیم که برای افراد رژیمی بسیار مناسب است ،پانکو یکی از آنهاست.

پانكوي ايتاليايي

وعده : چهار نفر

زمان فراهم سازی مقدمات : 10 دقیقه

پخت: 25 دقیقه در دمای 450 درجه فارنهایت

مواد لازم :

سفیده تخم مرغ………………………………………… 3 عدد

 سس خردل…………………………………………… يك قاشق سوپ‌خوري

نان ایتالیایی خرد شده……………………………….. يك فنجان

پنیر پارمزان کم چرب……………………………………..يك چهارم فنجان

4 قطعه مرغ پوست کنده بدون استخوان………………. 170 گرم

سس سرکه و نمک……………………………………..سه چهارم پيمانه

سالاد کلم فرانسوی………………………………….. به دلخواه

طرز تهیه:

1.فر را روی درجه ی 450 گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید.

2. سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نان‌ها را مخلوط كرده حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.

3.مرغ‌ها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.

4.در دمای 450 درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر ‌می‌خواهید روی آنها طلایی شود يك دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.

5. غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید ‌می‌توانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.

نوش جان…

گردآوري: گروه هفت گنج

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی