آموزش طرز تهیه › پانج ادویه دار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای 8نفر
سیب (تکه ای) یا نعنا برای تزئین به مقدار لازم
پودر فلفل فرنگی 12 قاشق چای خوری
آب لیموترش 1/3 پیمانه
آب آناناس 1 پیمانه
آب پرتقال 1 پیمانه
آب سیب 4 پیمانه
طرز تهیه
1-در یک قابلمه متوسط ، آب سیب، آب پرتقال، آب آناناس، آب لیموترش و پودر فلفل فرنگی را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت ۵ دقیقه روی شعله متوسط حرارت دهید.
2-پانچ به دست آمده را از صافی عبور دهید و درون پارچ بریزید. سپس آنها را داخل لیوانها بریزید و با تکههای سیب و برگهای نعنا تزئین کنید. این پانچ را باید گرم سرو کنید.
سایر نکات
پانچ در واقع مخلوطی از انواع آبمیوهها است که به صورت سرد یا گرم سرو می شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه