آموزش طرز تهیه پاناکوتا قلبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
خامه ۱پیمانه
شیریک سوم پیمانه
شکردو سوم پیمانه
پودر ژلاتین۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۱قاشق مرباخوری
ژله توت فرنگی نصف بسته
قالب سیلیکونی قلب
طرز تهیه
اول شیر رو داخل یه ظرف شیشه ای بریزید و ژلاتین رو بهش اضافه کنید. بعد مخلوط شیر و ژلاتین رو بذارید روی کتری یا توی ماکروفر تا ژلاتین حل بشه. خامه ، شکر و وانیل رو در یه قابلمه ریخته و مخلوط کنید. بعد بزارید روی شعله خیلی کم فقط در حدی که مایع گرم بشه و شکر توی خامه حل بشه.بعد از اینکه ژلاتین در شیر حل شد ، شیر رو به خامه اضافه کنید.قالب رو چرب کنید و نصف مایع رو داخل قالب بریزید. تقریبا یک سوم قلب ها رو پر کنید. حدود 45 دقیقه داخل یخچال یا 20 – 25 دقیقه داخل فریز بزارید تا خودشو بگیره. نکته: قبل از ریختن مایع داخل قالب یک سینی زیر قالب بزارید چون قالب های سیلیکونی انعطاف زیادی دارن. نصف بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و اجازه بدین کمی خنک بشه.زمانی که پاناکوتا بست روشون یه لایه ژله بریزید. یه مقدار از ژله رو نگهدارید برای انتهای کار ( داخل قالب ، شکل قلب گود داریم که بعدا می خوایم با این ژله اونو پر کنیم ).
دوباره به یخچال انتقال بدید و بذارید ژله ببنده.حالا مقدار باقی مونده پاناکوتا رو روی ژله بریزید و دوباره بزارید تا ببنده.اینبار مدت بیشتری لازمه حدودا” 4-3 ساعت داخل یخچال بذارید تا خوب ببنده
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه