آموزش طرز تهیه پاستا پنیری داخل فر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
طرفدار پاستا هستین؟؟؟ طرفدار غذاهایی که داخل فر درست میشن و روی سطحشون پر پنیر برشته است چطور؟؟ اگه جوابتون به هر دو تا سوال بله است، پس بهتون پیشنهاد میکنم اصلا دستور غذایی که در این مطلب میخوام بهتون بگم رو از دست ندین که عاشقش میشین. این غذا یه پاستا پنیری که داخل فر تهیه میشه و یه لایه پنیر موزرلا طلایی شده روش داره که طعم و مزه اش هم حرف نداره، پس فرصتو از دست ندین و حتما تهیه اش کنین …
مواد لازم:
۱ عدد سینه مرغ پخته شده طعم دار (طرز تهیه در اینجا)
۲۰۰ گرم قارچ
۲۰۰ گرم ماکارونی
۱ و ۱/۲ پیمانه سس بشامل (طرز تهیه در اینجا)
۱ پیمانه پنیر پیتزا رنده شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
مراحل تهیه
برای تهیه ی این پاستای لذیذ ابتدا باید قارچ ها رو حلقه ای ببرین و بعد داخل ماهیتابه با مقدار خیلی کمی کره و نمک تفت بدین تا آبشون رو بکشن و بپزن.
حالا باید سینه مرغ پخته و طعم دار رو خرد کنین.در نهایت باید تمام مواد بجز پنیر پیتزارو داخل یه کاسه بریزین.
اون هارو خوب با هم مخلوط کنین.مخلوط نهایی رو داخل ظرف نشکن مخصوص فر بریزین و سطحش رو صاف کنین.
روی سطح مواد رو با پنیر پیتزا بپوشونین.در نهایت ظرف رو داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردین بذارین تا برای مدت نیم ساعت پاستا بپزه و پنیر روش هم آب بشه در ۵ دقیقه نهایی میتونین گریل رو روشن کنین تا پنیر طلایی بشه … نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه