آموزش طرز تهیه پاستا پنیری با کوکتل گوشت سولیکو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
پاستا را به نحوههای مختلف و با انواع سسها میتوانید طبخ کنید و در نهایت یک غذای عالی و خوشمزه داشته باشید. طرز تهیه پاستا پنیری ساده است و زمان زیادی از شما نخواهد گرفت و در نهایت از طعم و مزه آن لذت خواهید برد.
مواد لازم برای تهیه پاستا پنیری با کوکتل گوشت سولیکو
مواد لازم:
۳۰۰ گرم کوکتل گوشت سولیکو
۵۰۰ گرم پاستا
۱۰۰ گرم اسفناج
۲ عدد تخم مرغ
۱ حبه سیر
پونه، نمک و فلفل و آبلیمو به میزان لازم
پنیر پیتزا ، پنیر ریکوتا و سس اسپاگتی به میزان لازم
طرز تهیه
قبل از هر کاری فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید. مقداری آب و نمک درون یک قابلمه بزرگ بریزید و آن را روی گاز بگذارید و شعله گاز را کم کنید تا آب به آرامی به جوش آید. بعد از اینکه آب جوش آمد پاستا را درون آن بریزید و به آن فرصت دهید تا نرم شود سپس آن را با آب سرد آبکشی کنید.
درون یک قابلمه دیگر کمی آب بریزید و کوکتلهای گوشت سولیکو را درون آن بریزید و اجازه دهید تا آنها آبپز شوند و رنگشان کمی تغییر کند سپس آنها را از قابلمه خارج کنید.
کوکتلهای پخته شده، اسفناج، پنیر ریکوتا، تخم مرغ، سیر، آبلیمو، نمک، فلفل، پونه کوهی و پنیر پیتزا را درون یک ظرف بزرگ با هم ترکیب کنید. سپس پاستا را به آن اضافه کنید و در آخر همه مواد را درون یک پیرکس که بتوانید درون فر قرار دهید بریزید، روی آن را با سس اسپاگتی و پنیر پیتزا بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
بعد از ۲۰ دقیقه پاستای شما حاضر است و میتوانید آن را با تعدادی برگ ریحان تزیین کنید و سرو کنید و در کنار افراد خانواده یا دوستانتان آن را میل کنید و از طعم دلپذیر آن لذت ببرید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه