آشپزي و شيريني پزي ماکارونی و پاستا

طرز تهیه پاستا حلزونی پرسی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پاستا حلزونی پرسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
غذاهای ایتالیایی، جایشان را در گوشه گوشه جهان باز کرده‌اند. پیتزا، اسپاگتی و پاستا، این روزها به شیوه‌های متفاوتی در رستوران‌ها برای غیر ایتالیایی‌ها سرو می‌شوند. در این مطلب، طرز تهیه یک نوع پاستای پرسی را با شما در میان می‌گذاریم. پاستا حلزونی پرسی نه تنها طعم خوشایند گوشت، قارچ و پنیر را در خود دارد، بلکه بخاطر ظاهر جذابش می‌تواند به میز شامتان جلوه دهد.

برای تهیه این پاستای پرخاصیت، به حدود نیم ساعت زمان نیاز خواهید داشت و اگر مهمان‌هایتان گیاه‌خوار هستند، می‌توانید به جای گوشت، این پاستا را با ترکیب‌های گیاهی پر کنید.

مواد لازم:

پاستا حلزونی سایز ۲۳۸: یک بسته
گوشت گوساله چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
قارچ: ۱۰۰ گرم
آب لیمو ترش تازه: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
زردچوبه: مقداری
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری سر پر
گوجه فرنگی خرد شده نگینی: ۲ عدد
پنیر گودا: به مقدار دلخواه
پنیر پارمسان: به مقدار دلخواه

طرز تهیه

ابتدا پیاز را رنده کرده و به همراه گوشت چرخ کرده تفت دهید، در حین تفت دادن زردچوبه و کمی آب لیموی تازه به آن اضافه کنید. سپس گوجه فرنگی را هم در تابه بریزید و تفت دهید و بعد از نرم شدن گوجه‌ها، رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید.

فلفل دلمه‌ای و قارچ را خرد کرده و همراه با کمی آب به مایه گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا با شعله ملایم پخته شود اما مقدار کمی آبدار بماند.

کمی آب جوش آورده و پاستا را در آب بریزید و تا قبل از نیم‌پخت شدن در سبدی خالی کرده و با آب ولرم شستشو دهید، اما نگذارید تا کامل خشک شود.

مخلوط آماده شده را داخل پاستاها بریزید و تا نیمه پر کنید، سپس ورقه‌های گودا را خلالی برش زده و سه خلال از ورقه‌های پنیر گودا را داخل حلزون‌ها قرار دهید و دوباره با مخلوط گوشت آن را پر کنید.

همه‌‌ آن ها را در ظرف چیده و روی آن را با پودر پنیر پارمسان بپوشانید. سپس به مدت ۴ دقیقه در ماکروویو با روشن کردن گریل‌های بالا و پایین بگذارید تا پنیرها ذوب شود.
طرز تهیه پاستا حلزونی پرسی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی