آشپزي و شيريني پزي ماکارونی و پاستا

طرز تهیه پاستا با مرغ، اسفناج و بلوچیز

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پاستا با مرغ، اسفناج و بلوچیز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
این غذا پر از خواص دو ماده اصلی آن است: اسفناج و بلوچیز. اسفناج نه فقط طعمی قوی دارد بلکه خیلی سریع هم پخته می‌شود. و بلوچیز طعم عالی و بافت نرمش را به غذا قرض می‌دهد و نقش یک سس پاستای عالی را بازی می‌کند. و البته که کمی کره و سس سویا هم به این دو کمک خواهد کرد.

مواد لازم:

پاستای فرمی ۱۲۰ گرم
اسفناج درشت خرد شده ۵۰ گرم
فیله مرغ خرد شده ۱۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای ۳۰ گرم
کره ۱۰ گرم
شیر ۱۰۰ میلی لیتر
پنیر بلوچیز ۵۰ گرم
سس سویا ۱۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه

پاستاها را داخل آب جوش بریزید و بعد از ۱۰ دقیقه آبکش کنید.
اسفناج‌ها را در ظرف روی حرارت قرار دهید تا آب آن بخار شود.
فیله مرغ را تفت داده و سپس اسفناج را به آن بیفزایید. در آخر هم شیر را به این مواد اضافه کنید.
پاستا را داخل سس ریخته و با حرارت ملایم به مدت ۵ تا ۶ دقیقه به هم بزنید تا مواد یکدست شوند. پنیر بلوچیز و پنیر خامه‌ای را به آن اضافه کنید و چند قطره سس سویا برای طعم و رنگ بهتر پاستا به آن بیفزایید.
برای طعم بهتر، می‌توانید بر روی پاستا کمی پودر پنیر پارمسان بپاشید و سرو کنید. همچنین می توانید پاستا را در ظرف مخصوص فر ریخته، روی آن کمی پنیر بلوچیز بریزید و در فر که از قبل به دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد رسیده، به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب و سطح آن طلایی شود.
طرز تهیه پاستا با مرغ، اسفناج و بلوچیز

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی