آموزش طرز تهیه پاستای هویج و پنیر ریکوتا؛ غذای کوچولوها . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
پاستا ۱۲۰گرم
هویج ۱ عدد کوچک
پنیر پارمزان ۱۰ گرم
پنیر ریکوتا ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1- پاستا رو طبق دستور روی بستهبندیش بپزید. چند دقیقه قبل از اینکه پاستا آماده بشه، هویج رنده شده رو به اون اضافه کنید.
2- پنیر پارمزان رنده شده رو با پنیر ریکوتا ترکیب کنید.
3- پاستا و هویج رو آبکش کنید و به همراه ترکیب پنیر به قابلمه برگردونید. مواد رو خوب هم بزنید و به فرزندتون بدید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه