آموزش طرز تهیه پاستانه پوآچا کره ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
125 گرم کره
نصف لیوان روغن زیتون(یا روغن مایع)
1 لیوان شیر( ولرم)
1 لیوان آب( ولرم)
20 گرم خمیر مایه تر( معادل 7 گرم خمیر مایه خشک فوری است یا 1 قاشق سوپخوری سر صاف)
2 عدد تخم مرغ(زرده یکی برای روی پوآجا)
2 قاشق غذاخوری شکر
1.5 قاشق مرباخوری نمک
حدود 6 لیوان آرد
برای داخل پاستانه:
حدود 2 لیوان پنیر سفید(پنیر صبحانه) ، نصف بسته جعفری(حدود 15 ساقه)
برای روی پاستانه:
1 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق چای خوری شیره انگور
1 قاشق مرباخوری روغن زیتون
.
طرز تهیه
کره به دمای محیط رسیده ، روغن زیتون ، تخم مرغ، شیر ، آب و خمیر مایه را در ظرفی بریزید و هم بزنید . شکر و نمک را اضافه کنید . آرد را لیوان لیوان اضافه کنید تا خمیر نرمی شود(آرد با کنترل ریخته شود). حداقل 6_5 دقیقه ورز بدید . روی خمیر را طوری که هوا نرسد بپوشانید .حدود 8_6 ساعت در قسمت پایین یخچال نگه دارید(میتوانید داخل یخچال نذارید و منتظر شوید تا خمیر ور بیاد وبعد شکل دهید)
از خمیر به عمل آمده تیکه هایی به اندازه نارنگی متوسط بردارید و با دست به اندازه نعلبکی باز کنید و وسط خمیر از مواد داخل گذاشته خمیر را ببندید . قسمتی که بستید را در سینی چرب شده به سمت پایین بذارید و روی خمیرها مخلوط زرده تخم مرغ ، شیره انگور و روغن زیتون بزنید . برای به عمل آوردن خمیر سینی را در فر خاموش و سرد حداقل نیم ساعت نگه دارید و سپس با درجه 190 تا وقتی که روی پوآچا سرخ شود بپزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه