آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پارفه کدو حلوایی با براونی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پارفه کدو حلوایی با براونی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

2عدد تخم مرغ
1لیوان شکر
1/2لیوان ماست
1/2لیوان روغن مایع
1لیوان آرد(اگه حس کردین آرد کمه میتونین نصف لیوان هم اضافه بریزید)
4قاشق غذا خوری پودرکاکائو
1 پاکت بکینگ پودر
50گرم گردو خرد شده
برای پارفه ی کدو حلوایی:
1کیلو گرم کدو حلوایی تمیز شده
3،5 لیوان شکر
1لیوان آب
8 عدد برگ ژلاتین
برای تزئین :
پودر قند

طرز تهیه

برای کیک تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید روغن مایع و ماست را اضافه کنید و هم بزنید آرد،پودر کاکائو،بکینگ پودر را اضافه کرده هم بزنید گردو هم اضافه کنید و داخل قالب چرب شده بریزید در فر 150درجه 30_35دقیقه بپزید(میتوانید داخل قالب 25 سانتی کمربندی بریزید و بعد از پخت از وسط نصف کنید نصف کیک را داخل قالب بذارید پارفه را روی کیک بریزید و داخل قالب نصف دیگر کیک را روی پارفه بذارید و بعد از اینکه خودش را گرفت با پودر قند سرو کنید) برای پارفه کدو حلوایی کوچک خرد شده را داخل قابلمه بریزید آب وشکر را اضافه کنید تا زمانیکه نرم شود بپزید در غذاساز پوره کنید ژلاتین ها را 10 دقیقه داخل نصف استکان آب سرد نگه دارید و بعد با روش بنماری حل کنید و به کدو حلوایی اضافه کنید میتوانید کیک را به همان صورت که در بالا گفته شد داخل قالب آماده کنید . من کیک را با قالب کوچک برش زدم و از وسط نصف کردم و باز داخل قالب پارفه را وسط دو کیک گذاشتم. حداقل 1 ساعت در یخچال نگه دارید و سپس پودر قند پاشیده سرو کنید.
طرز تهیه پارفه کدو حلوایی با براونی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی