آموزش طرز تهیه ولنتاین امسال عشق خود را با این کیک سورپرایز کنید . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کیک آماده یا کیک خانگی
فراستینگ آماده یا خانگی
شکلات قرمز
ژل قرمز تزئین کیک
مربای توت فرنگی یا آلبالو
قالب قلبی
اکلیل طلایی
سیخ چوبی
کاغذ مقوا
قیچی
چسب
ابتدا کیک را آماده کنید.
اجازه دهید کیک کاملا سرد شود. آن را برش بزنید و داخا ظرف دیگری خورد کنید.
یک قاشق پر فراستینگ به کیک اضافه کنید. در صورت نیاز بیشتر بریزید تا مواد کاملا خمیری شود.
توپک های کوچک به اندازه قالب درست کنید.
داخل قالب فشرده کنید تا به شکل قلب دربیاید.
۱۰ الی ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
سپس آن ها را بیرون بیاورید و دو نیم کنید.
با قاشق داخل یکی از نیمه ها را خالی کنید و با مربا پر کنید.
لبه های کیک را کمی فراستینگ بزنید تا دو نیمه کاملا به هم بچسبند. سپس آن ها را به مدت ۱۰ الی ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
شکلات قرمز را ذوب کنید و سر سیخ های چوبی را شکلاتی کنید.
سپس چوب ها را داخل کیک ها از زاویه های مختلف فرو کنید.
کمی از شکلات را برای اطمینان بیشتر به لبه های کیک که برش زده بودید بمالید تا از هم جدا نشوند.
دوباره داخل یخچال قرار دهید تا خشک شود.
کیک ها را کاملا شکلاتی کنید.
سر چوب ها را چسب بزنید و کاغذها را به آن بچسبانید.
با قیچی به کاغذهای سر تیرها مدل بدهید.
برای زیبایی بیشتر کمی اکلیل طلایی بزنید.
به قسمتی که چوب را فرو کرده اید کمی ژل تزئینی قرمز بزنید. مثل خون قلب تیر خورده.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه