آموزش طرز تهیه ودینگ نارگیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیتر بعلاوه 1 پیمانه شیر
1 پیمانه شکر
3 قاشق غذاخوری آرد
4 قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت (اگه میترسین نگیره، 5 قاشق بزنین)
وانیل
3 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
1 قاشق غذاخوری کره
برای سس شکلاتی:
80 گرم شکلات شیری
80 گرم شکلات تلخ
100 میلی لیتر خامه صبحانه
برای خامه:
1 بسته پودر کرم شانتی (پودر خامه فرم گرفته حاضری)
1/2 پیمانه شیر سرد
2 قاشق غذاخوری کرم شکلاتی مثل نوتلا
پودر کاکائو به اندازه دلخواه
طرز تهیه
همه موادو بجز وانیل و کره، داخل قابلمه بریزین و مدام هم بزنین و روی حرارت ملایم بپزین تا غلیظ شه، بعد کره و وانیل رو اضافه کنین و مخلوط کنین، داخل قالب تارت کیک که سلفون کشیدین بریزین و 5-6 ساعت بزارین یخچال
.خامه رو گرم کنین و روی شکلات های تکه تکه شده بریزین و 5 دقیقه صبر کنید بعد هم بزنین.
شیر و کرم شانتی رو 3-4 دقیقه با همزن بزنین، بقیه مواد رو اضافه کنید و بزنین و بزارین یخچال.
روی محلبی که سفت شده، سس بمالین بعد که یکم موند، روشو با خامه و … تزیین کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه