آموزش طرز تهیه واویشکای گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۷۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده 350 گرم
پیاز بزرگ 2 عدد
گوجه فرنگی نگینی خردشده 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آب جوش 2 لیوان
زعفران آب کرده 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-در ماهیتابه یا قابلمه ای مناسب روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. به آن کمی زردچوبه بزنید.
2-گوشت رو اضافه کنید و مواد را تا اندازه ای که رنگ گوشت تغییر کند تفت دهید.رب را اضافه کنید و چند دقیقه ای با سایر مواد تفت دهید.
3-گوجه فرنگی را اضافه کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و زعفران دم کرده را اضافه کنید. مواد راهم بزنید.
4-حالا روی مواد آب جوش رو بریزید . حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد پخته و کاملا نرم شوند.غلظت این خورشت نباید خیلی رقیق و یا غلیظ باشد.
سایر نکات
میزان رب گوجه اختیاری می باشد.
زعفران هم به دلخواه می باشد
از دارچین هم برای خوش عطر شدن میتوان استفاده کرد.
از دل و جگر گاو و گوسفند،هم میتوان استفاده کرد.
این غذا هم با برنج و هم نان قابل خوردن می باشد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه