آموزش طرز تهیه واویشکا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
واویشکا یک غذای محلی گیلانی است. در شهرهای مختلف گیلان این غذا به روشهای مختلف طبخ میشود. خیلی از محلیها این غذا را با گوشت چرخ کرده و تخم مرغ تهیه میکنند، بعضی دیگر به جای گوشت از مرغ استفاده میکنند و حتی خیلیها به جای تخم مرغ به آن سیب زمینی اضافه میکنند.
این غذا به صورت خورش و با برنج سرو میشود. بنا بر شنیدهها واویشکا یک نام روسی است و بعد از ورود روسها به ایران در جریان جنگ جهانی دوم این نام را برای این غذا انتخاب کردند.
مواد لازم برای تهیه واویشکا
۲ عدد سیر
۱ عدد پیاز بزرگ
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
۳ عدد گوجه فرنگی خرد شده
نصف لیوان آب
۱ عدد تخم مرغ
زردچوبه به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
گرد غوره به میزان لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه واویشکا
سیر را خرد کنید و آن را درون کمی روغن تفت دهید. پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید و آنها را با هم سرخ کنید.
گوشت چرخ کرده، زرد چوبه و رب را به آن اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم تفت دهید تا گوشت کاملا بپزد.
گوجه فرنگیهای خرد شده را به همراه نصف لیوان آب، فلفل، گرد غوره و نمک به آنها اضافه کنید. در تابه را بگذارید و حدود چهل و پنج دقیقه به آن زمان دهید تا همه موادتان بپزند و آب آن کم شود.
غذایتان را بچشید و میزان شوری و ترشی آن را بسنجید که میزان آن مناسب باشد.
آب موادتان که کاملا کشیده شد یک تخم مرغ روی آن بشکنید.
این غذا مانند خورش است و با برنج سرو میشود. طرز تهیه این غذا مدلهای گوناگونی دارد. میتوانید به جای تخم مرغ به آن سیب زمینی اضافه کنید.
طریقه دیگر پخت این غذا با مرغ است. به جای گوشت در آن مرغ بریزید و آن را با فلفل قلمی، فلفل دلمهای، نمک، فلفل و زعفران بپزید.
هنگام طبخ این غذا با مرغ، معمولا به آن تخم مرغ اضافه نمیکنند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه