آموزش طرز تهیه وافل بیکن، پنیر چدار و تره فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
بسیاری از ما دستگاههای اسنکساز در خانه داریم ولی استفادهای جز درست کردن اسنک با نان تُست، کالباس و پنیر پیتزا از آنها نمیکنیم. در حالی که میشود از آنها برای پختن وافلهای متنوع و جالبی استفاده کرد. البته هر چیزی را نمیشود در دستگاههای وافلساز یا اسنکساز گذاشت و پخت. اما ما ایدههای خوبی برای غذاهای خوشمزه از این دست داریم. برای مثال این یکی را نگاه کنید.
وافل بیکن و چدار
پنیری که از گوشه وافلها بیرون زده و تردی لبهها و نرمی وسط و رنگ و بافت آن اشتهاآور است، و نگذارید این رنگ شما را به اشتباه بیندازد؛ در پخت این وافل و بقیه وافلها از هیچ نانی استفاده نمیشود. شما با داشتن یک اسنکپز یا وافلپز میتوانید این وافل را برای تغذیه ۶ تا ۸ نفر ظرف مدت ۳۰ دقیقه با مواد زیر تهیه کنید.
مواد لازم
۲ پیمانه آرد (حدود ۳۰۰ گرم)
نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
۱ قاشق چایخوری پودر خمیرمایه (مخمر)
۱.۵ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری شکر
۳ تخممرغ
۲ پیمانه باترمیلک
۲ قاشق غذاخوری کره آبشده
۱۸۰ گرم گوشت بوقلمون، پختهشده، خشک و ترد
۱۸۰ گرم پنیر چدار رنده شده
۶ پیازچه (تره فرنگی)، فقط بخش سفید و سبز روشن، برش خورده در قطعات نازک همراه با کمی بیشتر برای تزئین غذا
شربت افرا (انتخابی)
طرز تهیه
۱. در یک کاسه بزرگ «آرد، جوش شیرین، پودر خمیر مایه، نمک و شکر» را مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. سپس در یک کاسه متوسط «تخممرغها، باترمیلک و کره آبشده» را بریزید و هم بزنید. مایع حاصل را روی پودر مخلوط در کاسه بزرگتر بریزید و هم بزنید تا یکدست شود و هیچ بخش خشکی در آن باقی نماند. سپس «گوشت، پنیر و ترهها» را داخل آن بریزید.
نکته: اگر در مغازه باترمیلک نیافتید، روش تهیه آن آسان است. ۱ پیمانه شیر را در کاسهای بریزید و ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش یا سرکه سفید به آن اضافه نمایید و کمی مخلوط کنید اما تند هم نزنید. آن را برای ۱۵ دقیقه در دمای اتاق بگذارید و بعد استفاده کنید.
۲. دستگاه اسنکساز یا وافلساز را گرم و طبق دستورالعمل استفاده، آماده کنید. آن را چرب کنید تا مخلوط وافلتان به بدنهاش نچسبد. برای هر وافل تقریبا یک پیمانه از مایع اولیه را بردارید و در منطقه پخت دستگاه قرار دهید. اگر دستگاه دما را نشان میدهد آن را روی ۹۴ درجه سانتیگراد (۲۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید و به مدت کافی بپزید، طوری که رنگ و تردی مناسب (شبیه عکسها) پیدا کنند. این مدت بیش از ۶ تا ۸ دقیقه نخواهد بود، مگر اینکه با دمای کمتری پخت کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه