آموزش طرز تهیه هات داگ سوخاری سولیکو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
هات داگ سوخاری یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است و شما میتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. هات داگ یکی از انواع غذاهای فست فود خوشمزه و ایده آل است، که میتوانید آن را به روشهای متعددی تهیه نمایید، در این مقاله طرز تهیه هات داگ سوخاری خوشمزه را گردآوری کردهایم که در اختیار شما قرار خواهیم داد. این نوع هات داگ سوخاری طعمی متفاوت دارد و به سادهترین روش تهیه شده است. برای تهیه این غذای فوقالعاده از هات داگ سولیکو استفاده شده است. در ادامه مطلب طرز تهیه هات داگ سوخاری سولیکو را در اختیار شما قرار دادهایم تا با تهیه آن از طعم بی نطیرش بی نصیب نمانید.
مواد لازم برای تهیه هات داگ سوخاری سولیکو
4 عدد هات داگ سولیکو
200 گرم آرد
نصف لیوان شیر
8 عدد پنیر ورقهای
8 عدد سیخ چوبی
پودر سوخاری به میزان لازم
طرز تهیه برای تولید هات داگ سوخاری سولیکو
ابتدا آرد را داخل ظرفی بریزید و شیر را کم کم به آن اضافه نمایید و به وسیله همزن هم بزنید.
غلظت مواد باید به حدی باشد که دور هات داگ را بگیرد و نریزد.
هات داگهای سولیکو را از وسط نصف کرده و پنیر ورقهای را دور آنها بپیچید.
درون هر هات داگ سیخ چوبی قرار دهید و داخل مخلوط آرد و شیر فرو برده و در همان حال نگه دارید تا شیر اضافی آن بریزد.
سپس تمام هات داگهای آماده شده را در آرد سوخاری بغلتانید و کنار بگذارید.
درون قابلمه به اندازهای روغن بریزید که هات داگها به راحتی در آن سرخ شوند، حرارت گاز را روشن کرده، زمان دهید تا روغن داغ شود،.
سپس شعله را کم کنید و سوسیسها را درون روغن قرار دهید تا طلایی رنگ شوند. هات داگهای سوخاری آماده شده را در روی پارچه بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه