آموزش طرز تهیه نوعی پارفه ی توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 بسته kremsanti که پودر خامه فرم گیرنده هستش. 2 بند انگشت کمتر از 2 لیوان شیر سرد. 2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل. 1ونیم بسته بیسکویت پتی بور(بصورت تکه های درشت) یا بیسکویت شکلاتی یا کیک شکلاتی خردشده. 80 گرم شکلات شیری یا هر شکلاتی که دوس دارین(بصورت تکه های درشت). 1 موز(بصورت مکعب مکعب). 2 لیوان توت فرنگی(بصورت مکعب مکعب). 3 قاشق غذاخوری پودر شکر…(دوست داشتین گردو اینا هم اضافه کنین).
طرز تهیه
پودر خامه رو با شیر خوب هم بزنین، پودر شکر و پودر نارگیل رو اضافه کنین و دوباره هم بزنین، شکلات ها، موز و توت فرنگی هارو هم اضافه کنین، به آرامی مخلوط کنین، داخل قالب کاغذ بزارین، حداقل 3-4 ساعت توی فریزر بزارین. برای سرو کردن، نیم ساعت قبل دربیارین تا راحت بتونین ببرین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه