آموزش طرز تهیه نوعی شیرینی پر کالری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 پیمانه خرده های کیک، داخل مخلوط کن خرد کنین مثلا
نیم پیمانه شیر
نیم پیمانه شکلات چیپسی
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اگه کیکتون کاکائویی نیس
2 قاشق غذاخوری پودر قند
2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
گردو خرد شده (اختیاری)
–
برای قسمت کاراملی:
11 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری پر کره
200 میلی لیتر خامه
2-3 قطره آب لیمو
1 الی 1ونیم پیمانه میوه های خشک خرد شده، مثل زردآلو، انجیر، توت و …
3 قاشق غذاخوری کنجد
طرز تهیه
شیر رو به نقطه جوش برسونین.بعد شکلات های چیپسی رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا حل شن، اینو روی خرده های کیک بریزین، بقیه موادو هم اضافه کنین و مخلوط کنین. بعد داخل قالبهای سیلیکونی به ضخامت 1 انگشت بزارین و یکدست کنین و بزارین یخچال.-شکر رو داخل تابه نچسب بریزین و روی حرارت ملایم قرار بدین و اصلا قاشق نزنین و فقط بعضا تابه رو تکون بدین تا کاراملی شه رنگش، اگه مقداری شکر سفیدم بمونه، میتونین در آخر با قاشق چوبی مخلوط کنین، بعد کره رو اضافه کنید و حل کنید، خامه رو هم اضافه کنین و مخلوط کنین، آب لیمو رو اضافه کنید و بجوشونین روی حرارت خیلی کم تا شکر ها کاملا حل شن، بعد از روی حرارت بردارید و بعضا هم بزنین تا ولرم شه.بعد میوه های خشک و کنجد رو اضافه کنید و مخلوط کنین. اینو روی لایه اول بریزین و یک شب بزارین یخچال. روشو با شکلات آب شده تزیین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه