آموزش طرز تهیه نوعی دسر با کادایف . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کادایف 300 گرم – گردو – کره 6 قاشق غذاخوری – روغن مایع 3 قاشق غذاخوری برای شربت: 2 لیوان شکر – 2 لیوان آب – 3تا5 قطره آب لیمو
طرز تهیه
✏از رشته های کادایف، قسمت کوچکی برمیداریم و به درازا باز میکنیم و توش نصف یک گردو رو میزاریم و سفت رول میکنیم و میزاریم ظرفمون همشونو بدون فاصله، بعد روشون روغن مایع و کره آب شده رو میریزیم. در فر گرم تا وقتی که سرخ شه میپزیم. همین که از فر درآوردیم، شربت سرد رو روش میریزیم و با گردو یا… تزیین میکنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه