آموزش طرز تهیه ناگت مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 سینه مرغ
1 تخم مرغ بزرگ
نزدیک 1 لیوان آرد سوخاری(اگه نداشتین میتونین نونهای مونده رو داخل خرد کن، خرد کنین و ادویه بزنین و استفاده کنین)
2 قاشق غذاخوری پر آرد
نمک و فلفل و ادویه جات دلخواه
–
طرز تهیه
سینه مرغ رو بشورین و بزارین آبش بره، به درازا مثل شکل ببرین، نمک و ادویه جات رو بزنین و توی آرد کنین(زیاد نه، فقط اینطرف و اونطرفش)(آرد اضافی روش نمونه)، بعد تخم مرغ رو هم بزنین و سینه مرغ رو توش کنین و در آخر توی آرد سوخاری کنین و داخل روغن داغ و تمیز سرخ کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه