آموزش طرز تهیه نان گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۸۵دقیقه
زمان پخت ۳۵دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
عسل 3 قاشق چای خوری
آب گرم 1/4 پیمانه
پودر خمیر ترش 1 قاشق سوپ خوری
آرد گندم (الک شده) 2 پیمانه
آرد سبوس دار (الک شده) 1/3 پیمانه
نمک 1.5 قاشق چای خوری
گردو (خرد شده) 1 پیمانه
شیر 2 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون به مقدار لازم
طرز تهیه
1-عسل و نصف پیمانه از آب را در ظرفی ریخته و هم بزنید.
2-سپس پودر خمیرترش و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید پس از این مرحله کره و باقیمانده آب را به آن اضافه کنید.
3-آردها و نمک را نیز به همراه گردو به تدریج افزوده و ورز دهید اگر خمیر خیلی سفت بود کمی آب اضافه کرده و اگر به دست چسبید مقداری آرد مازاد بر دستور میافزاییم.
4-روی سطح صافی، آرد پاشیده و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه روی آن ورز میدهیم تا یک دست و انعطافپذیر شود. کف و دیوارههای یک ظرف مناسب را با مقداری روغن زیتون چرب کرده و خمیر را داخل آن بغلتانید تا آغشته به روغن شود.
5-سپس روی خمیر را با نایلون پوشانده و حدود ۷۵ دقیقه در محل گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
6-پس از این مدت خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، هر قسمت را با وردنه به قطر دو سانت باز کنید، سپس آن ها را رول کرده و با فاصله مناسب در سینی فر چرب شده قرار دهید.
7-یک ساعت دیگر به خمیر استراحت داده سپس به وسیله برس، شیر را روی آن ها بمالید و به مدت ۳۵ دقیقه در طبقه وسط فر که از یک ربع قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کردهاید، قرار دهید تا پخته و روی آن ها طلایی شود.
8-سپس از فر درآورده، پس از چند دقیقه روی یک پنجره سیمی قرار دهید و پس از این که خنک شدند، به اندازه دلخواه برش داده و
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه