آموزش طرز تهیه نان ژاپنی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
تخم مرغ 1 عدد
شیر (پرچرب) 1/2 لیوان
شکر 1/4 لیوان
آرد 2/1 لیوان
نمک 1 قاشق چای خوری
کره نرم شده 1 قاشق غذا خوری
مخمر 3 قاشق چای خوری
مواد لازم رومال
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-برای تهیه tangzhong (روشی که در تهیه انواع نانهای ژاپنی استفاده و باعث پفکی شدن نان میشود)یک چهارم پیمانه از شیر و یک قاشق غذاخوری آرد را روی حرارت متوسط قرار دهید حدود دودقیقه تا به حالت پودینگ دربیاد و بعد اجازه دهید تا خنک شود….
2-حالا شیر ولرم و ۱ قاشق غذاخوری شکر و مخمر را با هم ترکیب کرده و با در بسته اجازه دهید تا عمل آید.(۵دقیقه)
3-برای تهیه خمیر آرد و نمک و شکر را باهم ترکیب کنیدtangzhong را هم نیز اضافه نمایید و با قاشق چوبی بهم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
4-برای تهیه خمیر آرد و نمک و شکر را باهم ترکیب کنیدtangzhong را هم نیز اضافه نمایید و نیز مخمر را و با قاشق چوبی بهم بزنید تا کاملا مخلوط شود
5-سپس ۵ دقیقه ورز دهید .سپس کره را اضافه کرده و بین ۵ تا ۷ دقیقه ورز دهید.خمیر چسبناک است باید با ورز دادن این چسبندگی از بین برود آرد اضافه باعث سفت شدن نان میشود
6-خمیر را درون ظرفی که کمی چرب شده است قرار بدید و روش سلفون و پارچه بکشید وبگذارید تا حجمش دو برابر بشه (۱ساعت)
7-پس ازین مدت خمیر رو به هرشکلی دوس داشتید بپیچید و روی کاغذ روغنی بذارید و مجددا استراحت دهید تا حجیم شود (بیست دقیقه)
8-سپس رومال زده و درون فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت سی دقیقه قراردهید.
9-پس از پختن اجازه دهید نان کاملا خنک شود سپس برش دهید
10میتونید از هر مغزی که خواستیدداخل نون استفاده کنید من از کرمفیل استفاده کردم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه