آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان پیده (ترکیه)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان پیده (ترکیه) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۷۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

آب گرم یا ( 1/2 شیر+1/2آب) 1 فنجان
روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
خمیر مایه 1/2 قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق غذا خوری
آرد سبوسدار 3 فنجان
نمک 1 قاشق چای خوری

مواد برای رومال:

تخم مرغ (زرده) 1 عدد
سیاه دانه (کنجد) به مقدار لازم

طرز تهیه

1-خمیر مایه رو در آب ولرم حدود ۵ دقیقه قرار داده تا عمل کند.

2-سپس نمک و شکر و روغن زیتون رو بهش اضافه و مخلوط می کنیم.

3-بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد.

4-خمیر رو به صورت توپی در میاریم روشو می پوشونیم تا ۱ ساعت وربیاد.

5-کف یک سینی فر رو کاغذ روغنی می کشیم و خمیر رو به ضخامت ۱ سانت پهن می کنیم. بهتره خمیر رو در این حالت هم کمی استراحت بدیم.

6-روی خمیر رو با انگشت کمی شکل میدیم( مثل نون بربری)

7-برای رومال زرده تخم مرغ رو هم می زنیم و با برس روی نان می مالیم. و سیاه دونه و کنجد روی اون میپاشیم.

8نان رو ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰ درجه می پزیم.
طرز تهیه نان پیده (ترکیه)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی