آموزش طرز تهیه نان پنیر، رزماری و سیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مدت تهیه : 60 دقیقه
مدت پخت : 30 دقیقه
مواد لازم
برای نان:
3 الی 3 و 3/4 پیمانه آرد
1/4 پیمانه شکر
1/2 قاشق چایخوری نمک
10 گرم خمیر مایه فوری
1/2 پیمانه شیر
1/2 پیمانه آب
4 قاشق غذاخوری کره
1 تخم مرغ
113 گرم پنیر موزارلا مکعبی خرد شده
–
برای سس روی نان:
6 قاشق غذاخوری کره
4 قاشق غذاخوری رزماری تازه، خرد شده
5 حبه سیر، ریز خرد شده
1/2 پیمانه جعفری خرد شده
زیتون خرد شده (اختیاری)
–
طرز تهیه
برای نان، قالب بانت دلخواه رو چرب کنین یا اسپری روغن بزنین، 2 پیمانه از آرد، خمیر مایه، شکر و نمک رو مخلوط کنین، در قابلمه سس، کره، شیر و آب رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا کره حل شه، بعد از روی حرارت بردارید و تخم مرغ رو اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنین، بعد این مخلوط رو به مخلوط مواد خشک اضافه کنین و مخلوط کنین. بعد 1 پیمانه دیگه آرد اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه و بشکل توپ دربیاد.نیاز بود بیشتر بزنین.حالا 7 دقیقه ورز بدین.بعد روشو بپوشونین و 10 دقیقه استراحت بدین.
برای سس روی نان،کره رو آب کنین رزماری، جعفری و سیر رو اضافه کنید.
خمیر رو به 4 قسمت تقسیم کرده و هر 4 قسمت هم هرکدومو به 10 قسمت تقسیم کنین. اینطوری 40 تا توپ کوچک خواهید داشت.داخل هر توپ، یک مکعب کوچک پنیر موزارلا بزارین و با وردنه باز کنین و دوباره شکل توپ کنین، با بقیه توپها هم همینکارو کنین،8 تا از توپهایی که آماده کردین رو داخل یک زیپلاک یا کیسه فریزر زیپ دار بزارین و 1-2 قاشق غذاخوری کره آب شده بریزین روشون و زیپ رو ببندین و تکون بدین کیسه رو تا کامل با کره پوشونده شن،بعد دربیارین و 8 تا توپ دیگه توی زیپلاک بزارین و کره آب بریزین روشون و اینکارو با همه توپها انجام بدین.
حالا همه توپهارو داخل قالب بچینین و روی قالب حوله بزارین و 40 دقیقه استراحت بدین تا سایزش دوبرابر شه.
فر رو در دمای 180 درجه بزارین، قالب رو داخل فر گرم شده بزارین و 25-30 دقیقه بپزین تا قهوه ای طلایی پررنگ شه.بعد از فر دربیارین و 7 دقیقه صبر کنین بعد داخل ظرف دلخواه برگردونین.
با سس مارینا یا هر سس دیگه سرو کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه