آموزش طرز تهیه نان پرتقالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
۲ پیمانه آرد
۱/۳ پیمانه کره
۱/۳ پیمانه پودر قند
¼ قاشق چای خوری دارچین
¼ قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق چای خوری جوش شیرین
۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
¾ پیمانه شکر
۱ پیمانه دوغ
۱ عد لیمو
۱ عدد پرتقال
۲ عدد تخم مرغ
پوست پرتقال را رنده کنید.
کره را با هم زن بزنید تا پف کند.
شکر را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید.
تخم مرغ ها را اضافه کنید.
اکنون باید پوست پرتقال ها را اضافه کنید.
درظرف دیگری آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید.
سپس مواد خشک را اضافه کنید و در آخر دوغ را اضافه کنید و هم بزنید.
داخل قالب را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید.
قالب را به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.
قالب را از فر بیرون بیاورید و نان را از قالب جدا کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.
برای درست کردن خامه روی نان یک قاشق چای خوری آب لیمو، یک قاشق چای خوری آب پرتقال و پودر شکر را با هم مخلوط و هم بزنید.
روی کیک را با خلال دندان سوراخ سوراخ کنید و خامه را روی آن بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه