آموزش طرز تهیه نان همبرگر با پنیر پارمزان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
آرد 2/3 فنجان
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) (ریز رنده شده) 1/2 فنجان
نمک 1 قاشق چای خوری
پودر پیاز 1 قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق چای خوری
خمیر مایه 2.5 قاشق چای خوری
کره (بدون نمک، نرم شود)ئ 4 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 1 عدد
آب (ولرم) 2/4 فنجان
روغن نباتی برای چرب کردن ظرف کمی
تخم مرغ (سفیده) 1 عدد
دانه کنجد 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-همه ی مواد نان به غیر از سفیده تخم مرغ و دانه کنجد را در یک مخلوط کن رومیزی که قلاب خمیر گیر آن به آن وصل است مخلوط کنید و ۲ دقیقه با سرعت بال بزنید تا شکل بگیرند و دو قلاب خمیر گیر جمع شوند.(میتوانید با دست هم ورز دهید).
2-یک کاسه بزرگ را کمی با روغن نباتی چرب کنید. خمیر را به شکل یک توپ در بیاورید و در کاسه قرار دهید. در کاسه را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و ۶۰ تا ۹۰ دقیقه در یک جای گرم و تاریک قرار دهید تا ور بیاید و به طور مشخصی پف کند.
3-کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را از ظرف جدا کنید و برای نان همبرگر سایز معمولی به ۵ قسمت و برای نان همبرگر کوچک به ۱۲ قسمت تقسیم کنید.
4-تکه های خمیر را به شکل توپ دربیاورید و کناره های آن را صاف کنید سپس آنها را روی سینی فر قرار دهید و بین آنها فاصله بگذارید تا به هم نخورند. توپ ها را کمی پهن کنید تا برای نان همبرگر معمولی به قطر ۸ سانتی متر و برای نان کوچک به قطر ۵ سانتی متر برسند.
5-در سینی فر را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و بگذارید نان ۶۰ تا ۹۰ دقیقه دیگر بماند و ور بیاید یا نان ها به طور واضحی پف کنند.
6-توری فر را در طبقه ی وسط آن بگذارید و فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید. سفیده تخم مرغ را با ۲ قاشق چایخوری آب بزنید. روی نان ها با قلم مو مخلوط تخم مرغ بمالید سپس کمی دانه کنجد روی آن بپاشید.
7-نان ها را ۲۰ دقیقه تا سبک و پفکی و قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید.
8-نان ها را از فر بیرون بیاورید و روی یک توری قرار دهید و بگذارید کاملاً خنک شوند.
سایر نکات
مقدار آب استفاده شده در این دستور آشپزی به رطوبت منطقه شما بستگی دارد. در ماه های تابستانی 2/3 فنجان آب و در هوای سرد و خشک از 3/4 فنجان آب استفاده کنید.
استفاده از سفیده تخم مرغ ضروری نیست اما به نان ها رویه ای براق و درخشان می دهد.
نان ها را می توانید در ظرف محفوظ از هوا در دمای اتاق نگهداری کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه