آموزش طرز تهیه نان نرم عین پوآچا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 پیمانه شیر ولرم
1 پیمانه آب ولرم
نزدیک 1 پیمانه روغن آفتابگردان، یا کمتر
5 قاشق غذاخوری شکر
10 گرم خمیر مایه فوری
1 قاشق غذاخوری نمک
حدود 6 پیمانه آرد
زرده تخم مرغ برای روی نان
طرز تهیه
شیر، آب، شکر و خمیر مایه رو داخل کاسه بزرگی مخلوط کنین و صبر کنین تا خمیر مایه حل شه، بعد بقیه مواد رو اضافه کنید و مخلوط کنین، آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه. روشو با دستمال یا حوله نم بپوشونین و 1 ساعت استراحت بدین.
بعد خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین و هر قسمت رو بزرگ(حدود 6 سانتیمتر) باز کنین و به چنتا قسمت ببرین (عین کروآسان) بعد این قسمتارو رول کنین و داخل قالب که چرب کردین بچینین دولایه.روشون زرده بمالین و خواستین کنجد بپاشین حدود نیم ساعت داخل قالب نگه دارین تا پف کنن بعد 35-40 دقیقه در فر گرم شده 180 درجه بپزین.
میتونین داخل رول ها مواد دلخواه مثل پنیر و گردو، یا مواد گوشتی پخته شده هم بزارین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه