آموزش طرز تهیه نان نارگیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۹۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد 2 پیمانه
مایه خمیر 1 قاشق غذا خوری
شکر 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1/2 پیمانه
روغن مایع 3 قاشق غذا خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
مواد لازم میانی:
کره 30 گرم
پودر نارگیل 1/2 پیمانه
تخم مرغ (سفیده) 1 عدد
شکر1 /2 پیمانه
شیر به مقدار لازم
مواد رومال:
تخم مرغ (زرده)1 عدد
شیر 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا مایه خمیر را به همراه ۱ق چ شکر در شیرگرم حل میکنیم ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا عمل کند سپس تخم مرغ وروغن وشکر ونمک را با چنگال مخلوط می کنیم
2-سپس مخلوط شیر ومایه خمیر را اضافه می کنیم بعد آرد را کم کم اضافه کرده هم می زنیم تا خمیر وسط ظرف جمع شود،بعد صدبار خمیر را می کوبیم یا ۱۰دقیقه ورز می دهیم،
3-سپس ظرف دیگری را کمی چرب میکنیم خمیر را داخل آن گذاشته روش سلفون می کشیم درجای گرم۱/۵ تا۲ ساعت استراحت می دهیم تا حجم خمیر دوبرابر شود.
4-دراین فاصله موادمیانی را آماده میکنیم.کره نرم شده را با شکر باهمزن میزنیم بعد سفیده تخممرغ وسپس نارگیل،نارگیل را تا جایی بزنید که مایه سفت نشه،اگرهمسفت شد چند قاشق شیر بزنید.
5-میز کار را آردپاشی کنید خمیر را به ۱۲ چانه تقسیم کنید داخل هریک یک قاشق مربا خوری مایه ی نارگیلی بریزید و تهش راببندید ودر قالب بچینید روی آن پارچه بکشید ونیم ساعت دیگه استراحت دهید
6-سپس روی آن زرده+شیر بزنید بعد مایه نارگیلی ، در فر۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت،بعد گریل را روشن کنید تا روی آن هم طلایی شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه