آموزش طرز تهیه نان مغز دار تبریز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
آرد 600 گرم
آب ولرم 1/4 پیمانه
شکر 50 گرم
تخم مرغ 3 عدد
شیر ولرم 1/2 پیمانه
ماست 1/2 پیمانه
شکر 1 قاشق سوپ خوری
مایه خمیر 1 قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
مواد برای رومال:
مواد میانی
آرد 1 پیمانه
پودر شکر 1/2 پیمانه
کره 100 گرم
زردچوبه 1 قاشق سوپ خوری
زعفران به مقدار لازم
مواد رومال
تخم مرغ (زرده) 1 عدد
شکر 1 قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده 1 قاشق غذا خوری
ماست 1 قاشق غذا خوری
کنجد به مقدار لازم
طرزه تهیه
1-ابتدا ۱ قاشق شکر را همراه آب و خمیر ترش مخلوط کرده کنارگذاشته تا پف کند.
2-در ظرف دیگر شکر و تخم مرغ و روغن مایع و شیر را با هم خوب مخلوط کرده
3-بعد بکینگ پودر را به ماست اضافه کرده میگذاریم ۱ دقیقه بماند بعد از ۱ دقیقه به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و نمک را ریخته بعد مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید.
4-آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه خوب ورز میدهیم تا خمیر نرم شود
5-بعد روی خمیر را پوشانده یک ساعت الی ۱ ساعت و نیم در جای گرم به آن استراحت دهید.
6-به اندازه ١٠٠ گرم از خمیر برداشته و از مواد میانی داخل خمیرگذاشته و خمیر را جمع مى کنید و رویش طرح دلخواه با کاتر میزنیم .
7-و در سینى فر رویش را دوباره پوشانده و ۲۰ دقیقه استراحت داده بعد روى آن رومال زده و در فر ۱۹۰ درجه سانتیگرادکه نیم ساعت قبل روشن کردیم به مدت ۱۵ دقیقه مى پزیم.
8-در آخر هم چند لحظه می توان گریل را روشن کرد تا روی نان طلایی شود.
9-طرز تهیه مواد میانی : کره و آرد و زردچوبه را باهم تفت میدهیم تا خامی آرد از بین برود بعد پودرشکر را ریخته کمی روی حرارت هم میزنیم بعد از حرارت برداشته و میگذاریم سرد شود.
10-هنگام روشن کردن فر یه ظرف آب گرم داخل فر بزارید تا داخل فر بخار ایجاد کند.
سایر نکات
بعد از پخت.گریل را روشن کرده تا روی نان هم برشته و رنگ بگیرد . توجه: زمان پخت 15 دقیقه ولی بازهم بستگی به فر دارد و در فرهای مختلف متفاوت هست باید بعد 15 دقیقه چک کنید ببینید پخته یا نه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه