آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه نان شیرین کشمشی(یا گردویی)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان شیرین کشمشی(یا گردویی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

در این رسیپ هر لیوان 170 میلی لیتری هستش
500 گرم آرد(یا 5 لیوان)
125 گرم شکر(یا 1 لیوان)(میتونین کم یا زیاد کنین)
150 میلی لیتر مخلوط شیر و آب(ولرم)(یا 3/4 لیوان)
2 تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
125 گرم کره یا مارگارین آب شده و ولرم شده
1 قاشق مرباخوری ماهلپ(اختیاری)
1/2 بسته خمیر مایه خیس(یا 1-2 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری)
1 مشت کشمش یا گردو(اختیاری)
1 قاشق مرباخوری عسل

برای روش:
فندق، گردو یا بادام پرک
1 زرده تخم مرغ
1 قاشق چایخوری شیره انگور

طرز تهیه

مخلوط شیر و آب رو نصف کنین و در یک نصفش، شکر رو حل کنین و در نصف دیگش خمیر مایه و عسل رو بریزین و روشو بپوشونین و 10 دقیقه بزارین بمونه تا پف کنه.بعد نصف مخلوط شیر و آب که توش شکرو حل کردین، کره و ماهلپ رو به مخلوط شیر و آب که خمیر مایه و عسل ریخته بودین و پف کرده، بریزین و مخلوط کنین.
آرد رو هم اضافه کنین و ورز بدین و در آخر اگه خواستین کشمش یا گردو یا…اضافه کنین.(شاید مجبور شین مقدار آرد رو بیشتر یا کمتر کنین).خمیر رو بپوشونین و بزارین جای ولرم تا دوبرابر بشه.
روی میزتون آرد بپاشین و خمیر رو به 2 قسمت تقسیم کنین و هر قسمتم دوباره به 3 قسمت تقسیم کنین، حالا 6 تا خمیر دارین، هر 6 تا خمیرو به اندازه 20 سانتی متر دراز کنین بعد 3 تاشو بردارین و ببافین و 3 تای دیگرو هم باهم ببافین(بهتره روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین ببافین).حالا 2 تا نون خوشگل دارین.
زرده تخم مرغ و شیره انگور رو مخلوط کنین و با فرچه روی نونها بمالین و بعد فندق ها ، گردو ها یا بادام پرک هارو بریزین روشون.حدود 30 دقیقه در فر گرم شده 170 درجه بپزین.(برای تست کردن اینکه پختن یانه از خلال دندان چوبی استفاده کنین).
از فر دربیارین و 15-20 دقیقه بزارین سرد شن بعد نوش جان کنین.

اگه مخلوط خمیر مایه پف نکرد، حتما یکی دیگشو درست کنین.(یا خراب شده خمیر مایتون، یا وقتش گذشته).
طرز تهیه نان شیرین کشمشی(یا گردویی)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی