آموزش طرز تهیه نان شیرمال ترکی خوشمزه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
5 تا ۶ فنجان آرد
دو سوم فنجان روغن
زرده تخم مرغ دو عدد
۱ فنجان شیر
دو سوم فنجان شکر
۱ قاشق سوپ خوری خمیر مایه تازه
۱ قاشق چای خوری نمک
به مقدار لازم آب ولرم
۱ قاشق چایخوری زنجبیل
یک سوم فنجان کنجد
به مقدار لازم کره و شیر
طرز تهیه نان شیرمال ترکی
طرز تهیه
مایع خمیر و یک قاشق مرباخوری شکر را در شیر گرم حل کنید و اجازه دهید که خوب پف کند. آرد را در ظرف بزرگی بریزید و شکر، روغن، نمک، زرده تخم مرغ و اگر تمایل دارید زنجبیل را هم به آن اضافه کنید. شیر و آب را در چند مرحله به مخلوطتان اضافه کنید و مخلوط را خوب هم بزنید تا یک خمیر نرم به دست بیاید. حالا به مدت ۶ دقیقه خمیرتان را ورز بدهید و آن را به ۴ یا ۶ گلوله مساوی تقسیم کنید. روی خمیرتان را با یک پارچه بپوشانید و به مدت سه ساعت به آن زمان دهید تا جا بیفتد. حالا سینی فر را خوب چرب کنید و با وردنه گلولههای خمیری را به قطر یک و نیم سانتی متر پهن کنید تا به شکل بیضی در بیایند. حالا با قالبهای مختلف روی خمیر طرح بزنید. کنجد و زرده تخم مرغ را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و با قلمو روی خمیرتان بمالید. ۲۰ دقیقه به خمیرتان استراحت بدهید.
سینی را در بخش وسطی فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ( برای فرهای گازی و ۱۶۰ درجه سانتیگراد برای فرهای برقی) به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا خمیرتان خوب پخته و طلایی شود. پس از پخته شدن خمیر، آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید که سرد شود. حالا روی نانتان کمی شیر و کره بمالید تا حسابی نرم شود. نانها را دوتایی از پشت به هم بچسبانید و در داخل ظرف یا نایلون قرار دهید تا خشک نشوند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه