آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه نان سیر و ریحون

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان سیر و ریحون . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

جعفری خرد شده (اختیاری) به مقدار لازم
برگ ریحان خرد شده 13 گرم
پنیر چدار رنده شده 60 گرم
پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شد 60 گرم
کره در دمای اتاق 113 گرم
نمک 1/8 قاشق چای خوری
سیر 2 حبه
نان باگت بزرگ (یا نان تست) 1 عدد

طرز تهیه

1-فر را با درجه ۳۷۵ فارنهایت با ۱۷۷ سلسیوس گرم می کنیم.

2=سیر را با پشت کارد له کرده پوستش را جدا می کنیم. نمک را اضافه کرده و سیر را با نمک له و مخلوط می کنیم.

3-سیر له شده را با کره نرم و پنیرها و ریحان و جعفری خوب مخلوط می کنیم.

4-نان باگت را از وسط به دو قسمت و از پهنا به دو قسمت تقسیم می کنیم تا ۴ تکه بزرگ نان داشته باشیم.

5-ترکیب کره و پنیر و ریحان و جعفری و سیر را روی طرف بریده شده نان ها می مالیم.

6-نان ها را طوری که طرف کره خورده بالا قرار گیرد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر برشته می کنیم.
طرز تهیه نان سیر و ریحون

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی