آموزش طرز تهیه نان سيب و دارچين . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
مایه خمیر 1 قاشق سوپ خوری
نمک 1/3 قاشق چای خوری
تخم مرغ 1 عدد
کره 25 گرم
شکر برای مایه خمیر 1 قاشق مربا خوری
آب ولرم 1/4 پیمانه
شیر (کم چرب) 1/2 پیمانه
وانیل 1/3 قاشق چای خوری
کنجد برای تزیین به مقدار لازم
سیب 4 عدد
دارچین 1 قاشق سوپ خوری
آرد 1/2 پیمانه
تخم مرغ (زرده) 1 عدد
طرز تهیه
1-در يك كاسه نمك ، شكر و آب ولرم را بریزید و هم بزنيد. مايه خمير را هم بيفزايیدو مخلوط كنيد. در ظرف يا كاسه را گذاشته و به مدت ۱۰دقيقه صبر كنيد تا مايه خمير كف كند. در يك قابلمه كوچك شير ولرم بریزید. كره را هم اضافه كرده و قابلمه را از روي حرارت برداريد تا ولرم شود.حالاتخم مرغ را اضافه کنید. مايه خمير عمل آمده را به آنها اضافه كنيد و مخلوط را هم بزنيد.
2-آرد را با وانیل مخلوط و كمكم اضافه كرده، هم بزنيد و بعد مقدار بيشتري آرد بيفزاييد و با دست شروع به ورز دادن خمير كنيد. وقتي كه خمير به دست نچسبيد، ديگر آرد اضافه نكنيد. خمير را يكدست كرده و در كاسه را بپوشانيد و در جاي گرمي قرار دهيد تا خوب ور بيايد و استراحت كند.
3-در این فاصله سيبها را خلالی خرد کنید و با دارچین مخلوط كنيد. خمير را با استفاده از وردنه پهن روي تخته آردپاشي شده باز کنید تا قطر نيمسانتيمتری پیدا کند. حالا آن را به نوارهاي سانتيمتر ی برش بزنيد. سيبها را كنار هم روي هر نوار بچينيد تا سطح نوار با سيب پوشيده شود. بعد از يك طرف شروع به لوله كردن خميرهاي نواري و سيب كنيد. همه نوارها را با سيبها به همين صورت لوله كنيد و به شكل يك نان درآوريد. فر را روشن كرده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كنيد.
4-روي سيني فر كمي آرد بپاشيد و نانهاي آماده شده را روي آن قرار دهيد. در يك كاسه كوچك زرده تخممرغ را ريخته و با چنگال هم بزنيد. بعد با قلمموي آشپزي زرده را روي سطح بالايي نانها ماليده و كنجد را رويشان بپاشيد. بعد از گرم شدن فر سيني را در طبقه وسط قرار دهيد تا نانها به مدت ۳۰- ۲۰ دقيقه بپزند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه