آموزش طرز تهیه نان سوخاری سبوسدار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۸۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
آرد گندم سبوس دار 500 گرم
مایه خمیر فوری 1 قاشق غذا خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
شیر ولرم 1 پیمانه
عسل 1/4 پیمانه
روغن مایع 1/4پیمانه
طرز تهیه
1-مواد خشک را درون کاسه ای بزرگ ریخته و وسطش رو گود میکنیم
2-شیر وروغن وعسل را درون مواد خشک ریخته وباهم مخلوط میکنیم
3-مواد را ورز داده تا خمیر نرمی به دست بیاد .اگر لازم شد آرد بیشتری اضافه میکنیم
4-روی خمیر را با نایلون پوشانده ودر جای گرم به مدت یک ساعت می گذاریم بماند تا حجمش دو برابر شود
5-پس از آنکه حجمش دوبرابر شد دوباره ورز میدهیم تا حبابهایش گرفته شود
6-کف قالب لوف کاغذ روغنی گذاشته و کره روی آن مالیده وخمیر را درون قالب گذاشته ودوباره روی آن را به مدت نیم ساعت میپوشانیم تا حجمش دو برابر شود
7-قالب رادرون فری که یک ربع قبل بادمای۱۸۰ درجه گرم کرده ایم به مدت ۳۰ تا۳۵ دقیقه قرار میدهیم تابپزد
8-نان را از فر درآورده وبا چاقو برش های هم اندازه زده ودوباره درون فر به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه قرار داده تا سوخاری شود
سایر نکات
برای سوخاری کردن میتوانیم ۵ دقیقه شعله ی فر و۵ دقیقه گریل را روشن کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه