طرز تهیه نان سبوس دار
مواد لازم برای پیش خمیر :
آرد سفید نول : 100 گرم
آرد سبوس دار :
100 گرم
مایه خمیر فوری : 4 گرم
مواد برای خمیر اصلی :
آرد سفید نول : 400 گرم
مایه خمیر فوری : 3 گرم
طرز تهیه :
برای تهیه پیش خمیر تمام مواد را در کاسه ای ریخته و 250 میلی لیتر ( یک پیمانه ) آب سرد به آن اضافه و مخلوط کنید ، سپس رویش را با نایلون پوشانده و بگذارید یک شب ( در صورت امکان 24 ساعت ) در دمای محیط بماند .
برای درست کردن نان سبوس دار ابتدا خمیر نان مواد خمیر را در کاسه ای ریخته و یک قاشق سوپ خوری نمک و 200 میلی لیتر آب سرد و پیش خمیر را اضافه کرده و خمیر کنید ( در صورت نیاز آب بیشتر اضافه کنید ) ، سپس خمیر را به مدت 10 دقیقه روی سطح آرد پاشی شده ورز دهید تا کش دار شود و بعد در کاسه ای که چرب کرده اید قرار داده و رویش را با سلفون بپوشانید و یک ساعت در دمای محیط یا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا ور بیاید . دوباره خمیر را روی سطح آرد پاشی شده گذاشته و به صورت گرد شکل دهید و رویش کمی آرد پاشیده و با دستمال تمیز آشپزخانه بپوشانید و بگذارید یک ساعت بماند تا مجددا ور بیاید .
فر را با دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کرده و نان را روی سینی فر قرار دهید و رویش را با چاقو برش بزنید و حدود 25 الی 30 دقیقه در فر بپزید . بهتر است یک کاسه پر از آب در داخل فر قرار دهید تا نان بهتر بپزد .
منبع : هنر آشپزی
گردآوری : هفت گنج
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه