آموزش طرز تهیه نان ساندویجی کنجدی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
تخم مرغ (سفیده) 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
آرد مخصوص نان 2.5 فنجان
شکر دانه ای 1/4 قاشق چای خوری
آب (ولرم) 1 فنجان
خمیر مایه (خشک) 1 بسته
دانه کنجد (بو داده) به مقدار لازم
طرز تهیه
1- در یک کاسه ی کوچک، آب، خمیر مایه و شکر را بریزید و بگذارید ۳ تا ۵ دقیقه بماند تا حالت پفکی پیدا کند. سپس هم بزنید.
2-در یک کاسه ی بزرگ، آرد و نمک را الک کنید. روغن و مخلوط خمیر مایه را اضافه کنید و هم بزنید تا کمی مخلوط شوند. خمیر باید دارای تکه های درشت باشد. خمیر را در یک مخلوط کن بریزید و با سرعت کم ۷ دقیقه بزنید تا مخلوط کن خمیر را ورز بدهد.
3-خمیر را در یک کاسه ی چرب شده قرار دهید و درب آن را با حوله ی آشپزخانه بپوشانید. ۱ ساعت در یک جای گرم و بدون رطوبت قرار دهید تا ور بیاید.
4-خمیر را با مشت بزنید و ۱ دقیقه ورز بدهید. آن را به چهار توپ تقسیم کنید. هر توپ را به شکل یک بیضی دراز در بیاورید و داخل یک سینی فر که روی آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید. سفیده ی تخم مرغ را با قلم مو روی آن بمالید و دانه های کنجد را روی نان ها بپاشید.
5-روی سینی را با حوله ی آشپزخانه بپوشانید. ۳۰ دقیقه در یک جای گرم و بدون رطوبت قرار دهید تا ور بیاید.
6-در این مدت فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید. حوله را بردارید و سینی را داخل فر قرار دهید. ۲۵ تا ۳۰ دقیقه تا زمانی که طلایی شوند در فر بپزید. بگذارید خنک شوند. برش دهید و طبق سلیقه مصرف نمایید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه