آموزش طرز تهیه نان زیتون خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
خمیرمایه ……………. ۲ قاشق مرباخوری
آب ولرم ….………….. ۲ لیوان
نمک ………………….. ۲ قاشق مرباخوری
آرد ………….………… ۵۰۰ گرم
زیتون ………………… ۱ لیوان(بدون هسته)
طرز تهیه
خمیرمایه و آب ولرم را در ظرف مناسبی ریخته و مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۵ دقیقه استراحت کند. نمک و آرد را مخلوط می کنیم و کم کم به مخلوط خمیرمایه اضافه کرده و مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. روی خمیر را با پارچه ی تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت دو و نیم ساعت، استراحت کند. خمیر عمل آمده را روی میز گذاشته و زیتون بدون هسته ی خرد شده را به آن اضافه کرده و ورز می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۴۵دقیقه ی دیگر، استراحت کند. خمیر را درون یک قالب مربعی فر که کف آن را چرب کرده ایم، قرار می دهیم و قالب را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فری که از قبل با دمای ۲۶۰ درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم سپس فر را روی دمای ۲۳۰درجه ی سانتی گراد تنظیم می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه در این دما بماند تا نان بپزد و روی آن طلایی شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه